Selasa, 10 November 2015


Rex Maughan G. adalah pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Produk Forever Living.Seorang dermawan dan tersenarai sebagai orang 368 terkaya di dunia , dengan nilai bersih sebanyak $ 600 juta.

Dengan lebih daripada 40 tahun kepimpinan inspirasi dan prinsip-prinsip pengurusan yang baik,Rex Maughan telah mendedikasikan sebahagian besar hidupnya untuk membantu orang mencapai apa yang mereka mahu dalam hidup.Lalu Rex telah menubuhkan sebuah network marketing yang sangat senang dan boleh mendatangkan keuntungan kepada semua pihak.

Selama 13 tahun, Rex Maughan merupakan Naib Presiden dengan Del Webb Corporation dan sebagai Naib Presiden Eksekutif Del E. Webb Realty & pengurusan syarikat.Beliau mempunyai kepakaran di dalam bidang pentadbiran , pajakan dan pengurusan lebih 100 juta dalam perdagangan hartanah di seluruh Amerika Syarikat.

Dia memperoleh dan bertanggungjawab ke atas pengurusan dan operasi 7 marina resort di Tasik Powell , Mead dan Mohave di Arizona dan Nevada.Sebagai pengurus besar Mayer Centre Building Corporation,Rex menunjukkan kemahiran luarbiasa dalam semua aspek pajakan hartanah,pengurusan dan pentadbiran yang melibatkan 50 juta dalam Realestate termasuk hotel,projek apartmen dan kompleks pejabat di Arizona dan New York.

Beliau telah diberikan pingat sebagai Certified - ( Pengurus Harta PKM ) melalui Institut Pengurusan Harta Tanah.Rex menerima BS beliau.Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Di Universiti Negeri Arizona dan telah menamatkan pengajian siswazah dalam bidang hartanah,percukaian,pengauditan,penyatuan dan percantuman.Beliau merupakan penerima Ijazah Doktor Persuratan Kemanusiaan ,honoris causa,satu pengiktirafan terhadap dirinya yang luar biasa dalam perniagaan ,sumbangan yang besar kepada universiti ini dan komitmen inspirasi kepada perkhidmatan.

Rex menggambarkan dirinya sebagai seorang yang berprinsip dan suka membantu khususnya pengedar forever living product.

Beliau masih sehingga hari ini dan mengusahakan forever living bersama-sama dengan anaknya yang bakal menggantikan beliau dalam pengurusan dan pentadbiran.0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog