Ahad, 8 November 2015

Tengoklah gelagat budak sorang ni..car seat adik dia yang duduk.Ikutlah anakku Haqim,nasib baik badan tak besar sangat.Mau rosak benda alah tu...huhuhu


Nak tengok tv pun tak ada peluang,dia je ngadap.Hari-hari tengok kartun.Upin ipin,ultraman,tobot,spiderman,boboiboy semuanya dia nak tengok.Ada ke cara nak settlekan kes macam ni?Kuat betul pengaruh bebudak ni dengan tv.


Semalam happy sangat dia dapat baju tidur baru.Robocar poli pulak tu.Terus kena basuh sebab excited sangat nak pakai.Macam-macam ragam budak comel ni....



0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog