Rabu, 17 Ogos 2016

Ramai di kalangan ibu-ibu yang masih tertanya-tanya adakah Aloe Vera Gel boleh diminum oleh ibu menyusu tanpa mendatangkan kesan sampingan kepada bayi ?


Forever Aloe Vera Gel mengandungi 75 nutrien , 20 mineral , 12 vitamin , 18 asid amino.
Aloe Vera Gel Forever selamat untuk ibu menyusu kerana ia merupakan minuman yang memberi tenaga untuk si ibu.Seharian dengan tugas sebagai Ibu dan isteri membuatkan para ibu memerlukan minuman ini untuk kekal bertenaga sepanjang hari.
Selain itu,Aloe Vera Gel mengandungi 200 khasiat dan nutrien yang membolehkan ibu serta bayi memperolehi zat-zat tersebut bersama-sama melalui proses penyusuan.
Lagi satu , Aloe Vera Gel ni bukan sejenis jamu atau ubat jadi,ia tidak panas kepada bayi.Tetapi , setiap bayi mempunyai ragam yang berlainan.Sesetengah perut bayi tidak boleh menerimanya jadi, ibu perlu cuba minum di dalam kuantiti yang sedikit.Jika tiada sebarang masalah , kuantiti perlu ditambah.Jangan risau Aloe Vera Gel selamat untuk ibu yang menyusu.Saya sendiri pun minum dan menyusukan bayi.



Selasa, 17 Mei 2016

1. TIADA ORANG TENGAH
 - Forever adalah syarikat pengeluar aloe vera terbesar dunia dengan memiliki 3 ladang aloe vera terbesar di Mexico , Republic Demonican dan Texas.

- Mempunyai kilang dan pelabuhan serta kapal sendiri untuk proses penghantaran dan pemprosesan.

- Apabila tiada orang tengah kita ibaratkan ambil stok terus dari kilang.Harga produk lebih murah.

2. TIADA UV / PV / BV
- Tiada point sebab point-point ini akan menyebabkan keuntungan dibahagi dengan orang lain.Sebab tu syarikat akan membayar kepada kita dengan harga pasaran.

3. TIADA PAIRING
- Kita tidak perlu ada kaki kiri dan kanan untuk naik rank , malah tidak perlu ada leader pun untuk naik manager kerana Forever akan bayar % kita walaupun 1 kaki.

JOM JOIN AHLI SEKARANG DENGAN MENDAFTAR HANYA RM 90..
PELBAGAI INTENSIF YANG AKAN ANDA PEROLEHI.

NOREHAN SAAD
WHASSUP : 012-9466377

Khamis, 5 Mei 2016

Aloe vera adalah salah satu tumbuhan yang paling luar biasa sebagai anti radang dalam semua ciptaan dan salah satu ubat semulajadi untuk hipertiroidisme.Aloe vera mengandungi lebih 75 bahan utama termasuk vitamin,mineral,enzim dan asid amino.

Antara khasiat aloe vera pada kulit.

Jika kita sedang mencari cara yang mudah untuk meningkatkan kesihatan secara keseluruhan termasuk sistem imun kita, aloe vera adalah pilihan terbaik kerana terdapat pelbagai jenis variasi nutrisi.

ALOE VERA VITAMIN : Vitamin A , B1, B2 , B12 , Choline , Vitamin C,F dan Asid Folik (B9).

MINERAL ALOE VERA : Kalsium,Kromium,tembaga,besi,kalium,
Natrium,Magnesium,Lactate 3,Mangan dan Zink.

ENZIM ALOE VERA : Amilase,Lipase dan carbo xypeptidase (anti radang).

Apabila sel-sel kita sihat,maka tisu,organ dan sistem badan juga sihat.Dengan hanya memberi makan sel-sel kita dengan aloe vera kekuatan keseluruhan sistem imun kita akan ketara meningkat.


Ahad, 20 Mac 2016

Keadaan cuaca panas yang semakin melampau sehingga mencecah suhu 39 darjah Celsius membuatkan badan kita mudah terdedah kepada pelbagai penyakit.Sebagai langkah untuk memastikan badan kita sentiasa kekal sihat walaupun cuaca panas,kita mestilah sentiasa melakukan beberapa tips seperti di bawah:


Yang paling penting pastikan kita minum banyak air untuk mengelakkan badan kita dari dehidrasi.
Selain itu,salah satu produk Forever yang dapat membantu kita dalam menangani masalah ini ialah Aloe Berry Nectar.



Aloe Berry Nectar kaya dengan pelbagai vitamin dan mengandungi 200 komponen nutrisi.Ia dapat menyejukkan badan,membantu sistem penghadaman,menguatkan imun badan dan membantu organ dalaman.
Aloe Berry Nectar adalah campuran semulajadi dari buah epal,Berry dan semestinya aloe vera.100 % semulajadi ,jadi tak perlu risau kerana tiada bahan kimia di dalamnya.

Jika berminat,hubungi saya untuk mendapatkannya..Konsultasi juga akan diberikan..

NOREHAN SAAD
NO.TEL/ WHASSUP : 012-9466377




Khamis, 17 Mac 2016

Agak berhabuk blog ni sebab dah lama tak menulis.Rindu sangat jari jemari nak menaip.Terima kasih buat semua pembaca yang sudi terjah blog saya.
Hari ni saya nak berkongsi satu produk yang boleh membuatkan kulit gelap jadi cerah dan bersih.Haaaa rasa rugi pulak kalau saya tak share kat sini.Bukannya apa sebab ramai yang nak kulit cerah dan cantik kan???

Apa Produk Tu ?

Inilah Aloe Bath Gelee Forever.Ia adalah sejenis cecair yang sangat sesuai untuk masalah kulit sensitif terutamanya ekzema.Aloe Bath Gelee adalah kombinasi gel aloe vera yang distabilkan 100% dan terdapat herba-herba Eropah terbaik untuk memberikan kita satu gel yang menyegarkan dan menjadikan kulit berasa licin dan lembut.

Anak saya yang usianya 11 tahun guna kan Aloe Bath Gelee sebagai pencuci muka.Hasilnya setelah beberapa bulan amalkan,kulitnya dah cerah dan bersih.Sebelum ni dia tak gunakan apa-apa pencuci pun.Faham-faham jelah budak sekolah sentiasa terdedah dengan aktiviti sekolah.Kulit pun jadi gelap.Alhamdulillah lepas guna Aloe Bath Gelee kulit jadi cerah dan bersih.Kawan-kawan dia yang tegur " kulit awak dah cerah lah ".
Selain tu, saya juga gunakan Aloe Bath Gelee ni sebagai mandian untuk baby saya.Sebelum ni dia mengalami kulit yang agak sensitif ,merah-merah kat pipi,leher,celah peha.Dah lama juga saya guna sekarang dah kurang!
Yang bestnya seisi keluarga boleh guna.Nak buat mandian,pencuci muka pun boleh.
Berminat nak cuba boleh hubungi saya ye.

Norehan Saad
No .tel /Whassup : 012-9466377

Konsultasi percuma dan harga pun berpatutan..


Selasa, 2 Februari 2016

Baru-baru ini,Forever Living telah melancarkan satu produk terbaru untuk perlindungan retina mata.Produk ini dikenali sebagai Parks Play.


Parks Play ini dicipta untuk melindungi retina mata kita dari cahaya ultra violet.Setiap hari kita sentiasa mengadap komputer terutamanya yang bekerja di pejabat.Anak-anak pula kebanyakannya dengan tab atau pun Ipad.Di rumah pula kita sekeluarga menonton televisyen dan kerap mengadap telefon.Aktiviti-aktiviti tersebut akan menyebabkan retina mata kita terdedah kepada cahaya ultra violet.
Kita perasan tak semakin lama kita mengadap telefon ataupun komputer , kita akan berasa pening.Itu petanda mata kita telah terdedah terlalu lama dengan cahaya tersebut.Bukankah ini akan membahayakan retina mata terutamanya kepada anak-anak.


Retina mata yang rosak tidak boleh dibeli ok.Langkah terbaik adalah dengan melindunginya.Hubungi saya untuk perlindungan mata anda!

NOREHAN SAAD
SMS/TEL/WHASSUP: 012-9466377

Sabtu, 12 Disember 2015

PERHATIKAN URINE ANDA
-------------------------------------------

⛅KERAP KENCING 
●Menunjukkan buah pinggang mengandungi kotoran

⛅AIR KENCING BERKAPUR 
●Menunjukkan penyakit batu karang dalam buah pinggang.

⛅AIR KENCING BERMINYAK : 
● Menunjukkan buah pinggang mengandungi kotoran berlemak.

⛅AIR KENCING PEKAT BERWARNA COKLAT : 
● Menandakan proses pembuangan toksin sedang berlaku.

⛅AIR KENCING BERDARAH : 
● Penyakit batu karang atau buah pinggang luka.

💠 konsultasi percuma 
💠 hubungi saya , Nor 
Insyaallah saya bantu ...

WhatsApp 0129466377
SMS 0129466377
Call 0129466377

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog