Khamis, 16 Oktober 2014

Salam Jumaat yang penuh keberkatan.Semoga apa yang kita lakukan hari ini lebih baik dari semalam.
Tazkirah skit pepagi ni...
Gemuk ? Banyak lemak ? Baju banyak dah yang sendat ? Korang mesti alami masalah sebegini kan.
Semua orang menginginkan badan selim melim dan cantik.Yang penting ,kita mesti mendapat panduan tentang cara menguruskan badan dengan betul.Sekarang ni pelbagai jenis produk untuk kuruskan badan yang terdapat di pasaran.Kita mesti bijak memilih supaya misi untuk mendapatkan badan yang ideal tanpa kesan sampingan.
Salah satu produk terbaik untuk kuruskan badan ialah Set Kurus Shaklee.

3 Konsep iaitu Bakar,Buang & Bina...

Dengan 3 konsep yang disarankan iaitu Bakar,Buang dan Bina, set ini mampu menurunkan badan anda berkilo-kilo.

  • Bakar - proses memecahkan lemak dan kolestrol 
  • Buang - proses menyingkirkan lemak dan toksin 
  • Bina - proses membina otot yang kuat supaya kulit tidak menggeleber
TESTIMONI PENGGUNA 


Kurus dengan Shaklee


Ini adalah testimoni terbaru dari sahabat saya.Beliau memula dulu consume dengan Alfalfa dan Lecithin.Kemudian,try pulak ambil Cinch Shake yang ada 3 perisa tu (vanila,coklat dan latte).Pilih salah satu je ye.Lepas tu ,beliau tambah lagi dengan Herblax yang terbaik untuk proses detox.


Testimoni Set Kurus Shaklee


Tengok perubahan pada bentuk muka beliau,dulu muka agak tembam tapi sekarang dah comelll you.!!!Kulit pun cantik...
Sekarang ni beliau maintain dengan produk Herblax,Lecithin dan Alfalfa...
Korang tak teringin ke nak kurus macam kawan kita tu...Bukan sahaja kurus,kulit cantik dan badan pun sihat..Alhamdulillah...Syarat utama untuk kurus adalah KONSISTEN ...
Pastikan korang mendapat panduan cara-cara pengambilan produk dan konsultasi yang betul ye..
Hubungi saya untuk membuat pembelian sebarang produk dan anda layak mendapat konsultasi percuma dari saya..

NOREHAN SAAD
ID NO: 969248
SMS/TEL/WHASSUP : 012 9466377
EMAIL : norehansaad81@gmail.com

SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KAWASAN KUALA ROMPIN,ENDAU,TG GEMUK DAN DI SELURUH MALAYSIA.
COD : KUALA ROMPIN,ENDAU & TG GEMUK.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog