Rabu, 4 November 2015

Semalam dapur gasku tak menyala.Bukan sebab kehabisan gas tapi mungkin dapur tu yang problem.Dah tukar bateri pun masih tak menyala.Masalah jugak ni....
Tapiiiii....periuk Noxxa kan adaaaa......
Apa lagi terus masak sup guna periuk tu.


Macam-macam function ada...stir/fry,steam,high pressure dan slow cook.


Sekejap je dah mendidih....siakap masak sup...


Taraaaa....dah pun siap,campak-campak je...

Bagi wanita yang berkerjaya,saya sarankan belilah periuk ni,bukannya apa ia akan memudahkan dan menjimatkan masa kita.Yelah balik kerja semua benda nak kena settle,uruskan anak,nak masak lagi,basuh baju.Banyak kerja kan nak buat.Segalanya mudah dengan Noxxa...







0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog