Sabtu, 14 Mac 2015

Pasti ramai yang terkena chicken pox ketika dewasa,dan keadaan tersebut sangat menyeksakan lebih-lebih lagi apabila parutnya sukar hilang.Tentu kita akan merasa malu jika muka dipenuhi parut chicken pox yang begitu ketara.Nak bertemu kawan-kawan pun segan.Macamana nak hilangkan parut yang begitu hodoh tu?Macam kisah cik kak kita ni yang parut chicken poxnya telah hilang sehingga kulit mukanya secantik Miss Universe tau.Apa yang beliau lakukan ? Jom tonton video di bawah untuk mengetahui rahsianya...



 
Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.
.
BAGAIMANA ESP BOLEH MEMBANTU MENGHILANGKAN PARUT ?

Fungsi utama protein adalah untuk membina sel-sel baru dan memperbaiki sel-sel lama.Sel adalah unit terkecil dalam badan kita.

SEL ------> TISU ------> ORGAN ------> SISTEM

Oleh sebab itu,jika kita ingin elokkan sistem,kita perlu perbaiki sel dahulu iaitu unit yang paling asas.Protein adalah makronutrien yang paling penting untuk badan kita.Tubuh badan kita perlukan protein seperti tulang,kulit,rambut,otot-otot,organ-organ,plasma,antibodi,enzim,hormon,hemoglobin dan sel-sel.Keseluruhan sel-sel yang membentuk tubuh badan semuanya bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru,menggantikan tisu-tisu badan yang lama dengan tisu-tisu yang baru,menggantikan tisu-tisu yang rosak atau cedera dengan tisu-tisu yang baru.Dengan adanya ESP kulit yang berparut akan pudar sedikit demi sedikit....best bukan ?


TESTIMONI PENGGUNA :
Selain itu,ESP juga bagus untuk ibu yang ingin menyusukan bayi dan ibu hamil.Cuba tengok testimoni kat bawah ni....Ramai yang telah mencubanya dan berpuas hati dengan hasilnya...


Testimoni 1


Testimoni 2


Bulan ni pulak ada promosi ESP " Beli 6 percuma 1 "...boleh buat stok sebelum GST yang akan bermula bulan depan.Ataupun kongsi beli dengan kawan-kawan.Kan jimat tu....

Hubungi saya untuk sebarang pembelian dan konsultasi percuma akan diberikan...

NOREHAN SAAD
ID NO : 969248
SMS/TEL/WHASSUP : 012 9466377
EMAIL : norehansaad81@gmail.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog