Selasa, 24 Februari 2015

Assalamualaikum semua .......

MENGANDUNG LAGI
Dah hampir 2 bulan tak update blog.Mesti korang tertanya-tanya kan???
Awal tahun ni kami dapat berita gembira...I pregnant lagiiii.......Macam-macam perasaan masa tu,terkejut,suka,geram...semuanya ada.Ye lah tak rancang pun nak tambah lagi.Sekarang dah ada 3.Apa-apa pun rezeki dari Allah kami terima saja.Alhamdulillah.....

Teruk juga alahan mengandung kali ni.Asyik nak muntah je.Susut badan.Lemah,pening kepala,demam,badan rasa sejuk manjang.Nak mandi pun menggigil.Dalam keadaan macam tu,saya kena kuat nak uruskan rumah,anak-anak.Rumah dah macam tongkang pecah.Memang tak larat sangat.Terpaksa biarkan blog bersawang.Huhuhuhu.....



SET MORNING SICKNESS SHAKLEE
Baru teringat yang Shaklee ada set morning sickness.Terus cuba makan.Set ni ada Peppermint Ginger Plus dan B Complex..

Set Morning Sickness Shaklee


Bahan-bahan di dalam Peppermint Ginger Plus..

Peppermint berfungsi mengurangkan rasa mual dan loya secara semulajadi dan mengeluarkan angin yang berlebihan dalam badan.Memang best rasa....
Selain tu,saya juga ambik Ostematrix untuk kalsium dan dalam masa yang sama dapat mengurangkan alahan.

TESTIMONI PENGGUNA


Hampir sebulan saya ambik set ni,alhamdulillah sekarang dah lega dan takde lagi nak muntah-muntah.Badan pun rasa lebih bertenaga.Lepas ni nak ambik set kehamilan pulak.ESP dan Omega....

Korang yang ada alahan tu bolehlah cuba set ni.Memang best.
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi percuma akan diberikan...

NOREHAN SAAD
ID NO : 969248
SMS/TEL/WHASSUP : 012 9466377
EMAIL : norehansaad81@gmail.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog