Khamis, 25 September 2014

Ada segelintir customer yang merungut dan mengeluh " Dah berbulan makan set kurus Shaklee tapi masih tak kurus-kurus pun.".
Suplemen bukan ubat kurus yang anda makan hari ni,seminggu lepas tu dah hilang 5 - 10 kg.Suplemen adalah makanan tambahan yang perlu diambil secara konsisten yang boleh membantu mempercepatkan kadar metabolisme,menyekat selera makan,membantu menyingkirkan lemak atau kolestrol dalam badan secara berperingkat.Kesesuaian suplemen juga mengambil masa antara 3-6 bulan mengikut badan setiap orang.


Ihsan google..

KENAPA KEBANYAKAN DIET GAGAL ?
  • Kekurangan nutrisi
  • Sukar untuk mengikuti
  • Hasil yang lambat
  • Kandungan bahan yang tidak selamat
  • Merendahkan kadar metabolisme
Kita akhirnya hilang kesabaran,kepercayaan dan harapan....

KITARAN DIET YANG DITAKUTI
Pada kebanyakan diet,anda kehilangan lemak dan otot sekaligus.Anda akan rasa tidak bermaya,penat dan mudah putus asa,sebab lemak masih tersimpanApabila anda kehilangan otot,anda akan kehilangan keupayaan untuk membakar lemak dan ini akan merendahkan kadar metabolisme badan anda.

OTOT = METABOLISMA

Apabila anda tidak meneruskan lagi diet tersebut,anda tidak boleh membakar kalori seperti sebelum ini.Sebaliknya berat badan akan bertambah.Kitaran ini akan berulang setiap kali anda meneruskan diet.Ini adalah kesan yo-yo.

KURUS DENGAN SET YANG ADA CINCH



Cinch Shaklee

Proses menurunkan berat badan menjadi lebih mudah dan selamat dengan Cinch Shaklee.
Kenapa Ia Berkesan ?
  • Mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak.Yang dibakar hanya lemak.Otot kekal tidak dibakar.
  • Hilang berat daripada lemak
  • Terbukti secara klinikal
  • Diperkaya dengan Leucine yang merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat di dalam protin tertentu.
  • Membantu mengawal rasa lapar.
Jadi ,seelok-eloknya ambil set kurus bersama Cinch untuk kesan yang terbaik...

Ingin kurus bersama Cinch Shaklee ? Jom dapatkannya dengan hubungi saya dan konsultasi percuma dari saya.

NOREHAN SAAD
ID NO: 969248
SMS/TEL/WHASSUP : 012 9466377
EMAIL : norehansaad81@gmail.com

SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KAWASAN KUALA ROMPIN,ENDAU,TG GEMUK DAN DI SELURUH MALAYSIA.
COD : KUALA ROMPIN,ENDAU & TG GEMUK.

2 ulasan:

  1. Makan Cinch Shaklee ditambah pula dengan aktiviti senaman yang sihat, memang result gempak habis haaa..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah..betul tu..senaman pun kena buat juga..

      Padam

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog