Isnin, 4 Ogos 2014

Seronoknya kita masih berada di dalam bulan Syawal kerana boleh berkunjung ke rumah rakan-rakan bagi mengeratkan silaturrahim.Tapi , sesi persekolahan sudah bermula setelah seminggu bercuti.Bermulalah tugas untuk mengejutkan anak-anak untuk bangun ke sekolah.Memang liat jugaklah nak bangunkan diaorang terutamanya yang berumur 6 tahun tu...kena jerit-jerit barulah bergerak masuk ke bilik air , kalau tak tercongok la kat tempat tidur tu...hmmm tu lah ragam anak-anak setiap hari..

Bercerita pasal anak-anak memang tak habis-habis....hehe

Perkongsian yang ingin saya kongsikan kali ini sangat penting iaitu fakta tentang perbezaan GLA Complex Shaklee.



Apakah perbezaan GLA Shaklee berbanding jenama lain ?


  • Kebanyakan GLA yang terdapat di pasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO) , manakala GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO.Borage juga adalah 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO.
  • Shaklee mengestrak GLA dari borage yang ditanam secara organik di kawasan Saskatchewan.
  • Setiap kapsul mengandungi lebih 300 mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik omega-6.Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.
  • Kesegaran dan keberkesannnya terpelihara oleh Shaklee guard,anti-oksidan semulajadi yang dipatenkan.
  • Bioavailabilitinya dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu.
  • Biasanya asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa haid,sakit kepala,mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid.
  • Sumber asli GLA ialah : 1. Borage Seed ~ ( 17% - 25% )                                                                                                        2. Blackcurrant ~ ( 15% - 20% )                                                                                                        3. EPO ~ ( 7% - 10% )

 Memang banyak bezanya kan berbanding jenama lain.Setiap penghasilan produk Shaklee memang mempunyai keistimewaan yang tersendiri dan unik.
Antara testimoni pengguna yang berpuas hati dengan GLA Complex Shaklee :



Testimoni pengguna

Alhamdulillah dengan izinNya...

Ingin mendapatkan produk GLA Complex dengan mudah? hanya Klik Di Sini dan pembelian akan terus dibuat.


Atau ,

Hubungi saya

NOREHAN SAAD
SMS/TEL/WHASSUP: 012 9466377
EMAIL : norehansaad81@gmail.com

SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KAWASAN KUALA ROMPIN,ENDAU,TG GEMUK DAN DI SELURUH MALAYSIA.
COD : KUALA ROMPIN,ENDAU & TG GEMUK.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog