Rabu, 28 Oktober 2015

Aloe Bits N' Peaches merupakan satu lagi minuman aloe vera yang rasanya lebih lazat dengan aloe vera gel yang distabilkan 100% dan rasa pic semulajadi beserta kepekatan buah pic.Rasanya sensasi kerana ia mengandungi ketulan aloe vera tulen dan bermandikan buah pic yang masak.Sangat digemari oleh kanak-kanak.


SEBOTOL RM 95
1 LITER

Minuman ini sangat sesuai untuk untuk meningkatkan sistem daya ketahanan badan (imuniti) dan membantu sistem penghadaman.Buah pic adalah kaya dengan sumber Vitamin A dan Potasium.Ia membantu menjadikan kulit sihat dengan kompleksi dengan lebih baik.Penggunaan buah pic sangat membantu dalam penyingkiran cacing dari saluran usus.Buah pic juga membantu mencegah kanser dalam organ-organ dan kelenjar dengan tisu epitelium.Buah pic mengandungi lebih daripada 80% air dan sumber serat pemakanan,menjadikan ia pilihan terbaik untuk mereka yang cuba mengurangkan berat badan dan mengurangkan sembelit.

MENGANDUNGI 100% ALOE VERA YANG DISTABILKAN
SEDAP DIMINUM DAN DIGEMARI OLEH KANAK-KANAK

FUNGSI :
  1. Kaya dengan serat untuk membantu masalah sembelit
  2. Konsentrasi buah pic - membekalkan vitamin A,C dan E yang bermanfaat untuk sistem imun dan kulit yang sihat.
  3. Membantu masalah gusi dan tekak
  4. Beberapa penyelidik mendapati bahawa antioksidan dalam buah pic membantu merencatkan perkembangan sel-sel tumor.Buah pic juga mempunyai kesan julap kecil dan kesan diuretik yang kuat.Dengan itu,ianya adalah sangat bagus untuk orang yang mengidap penyakit sendi dan gout.
Hubungi saya untuk mendapatkan sebarang produk FOREVER LIVING.Konsultasi percuma juga akan diberikan.

NOREHAN SAAD
NO.TEL/SMS/WHASSUP : 012-9466377
EMAIL : norehansaad81@gmail.com0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog