Selasa, 3 Jun 2014

Assalamualaikum semua pembaca budiman....
Agak lama juga tak menulis ...blog dah semakin semak..hari ni baru ada masa untuk update blog...
Saya nak berkongsi pengalaman sendiri tentang krim yang saya rasa memang ajaib iaitu Herbal Blend Cream Shaklee.Krim yang mempunyai 1001 manfaat untuk seisi keluarga.



Minggu lepas saya mengalami kegatalan yang agak teruk di kedua-dua celah peha.Garu punya garu semakin teruk jadinya.Pedih dan melecet.Baru teringat ada Herbal Blend Shaklee.Hanya sapukan krim tersebut di tempat yang gatal.Rasa nyaman dan sangat selesa.Gatal pun dah kurang....alhamdulillah...
Memang saya gunakan krim ni untuk anak saya yang berumur 2 tahun untuk mengelakkan masalah ruam lampin dan ruam peluh.Sejak gunakan Herbal Blend anak saya jarang dah ada ruam...kulit dia pun bersih je...kalau digigit nyamuk just sapu je Herbal Blend,bintat pun takde...
Herbal Blend Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti horse chesnut,bunga yarrow,daun sage dan rosemary.Oleh sebab itu,ianya selamat digunakan untuk semua peringkat umur kerana tiada bahan kimia yang berbahaya...wajibkan memiliki satu Herbal Blend di setiap rumah....

Jika berminat dengan sebarang produk Shaklee,hubungi saya dan anda layak mendapat konsultasi percuma dari saya...

NOREHAN SAAD
ID NO: 969248
SMS/TEL/WHASSUP: 012 9466377
EMAIL : norehansaad81@gmail.com

SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KAWASAN KUALA ROMPIN,ENDAU,TG GEMUK DAN DI SELURUH MALAYSIA.
COD : KUALA ROMPIN,ENDAU & TG GEMUK


1 ulasan:

  1. Terbaik infonya. Terima kasih admin share info yang bagus sekali. Salam dari blogger blogwalking ya.

    Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

    BalasPadam

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog