Sabtu, 20 Julai 2013

TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE

Untuk menggunakan sesuatu produk ,kita mesti meragui keberkesanannya..tetapi produk Shaklee memang terbukti berkesan.Kenapa?Sebab ianya semulajadi ,selamat dan halal. Ramai pengguna amat berpuas hati dengan Shaklee.Di sini saya lampirkan beberapa testimoni pengguna yang telah menggunakan produk Shaklee..

1) SET BERPANTANG



2)SET JERAWAT



3)SET PENYUSUAN(ESP)



4) SET KURUS





5)PENGGUNA CAROTOMAX

Norliza Ibrahim
Pagi tadi bangun tidur tengok jam dinding..eh2 asal senang je tengok jam nampak clear je..selalunye samar2..
Mule2 ingatkan terlupa buka lens sebelum tidut semalam...
Tengok2 lens ada dalam bekas...
Then baru teringat..CARATOMAX..!!
Yes...die punye keje kot..
Baru seminggu lebih ambil, tu pun kadang2 skip sabab terlupa..

Pastu pergi kat tv tengk tengok dari jarak yang selalu saya tengok...yes..more clear!!

Ya Allah bestnye...tak sabar nak check tahap rabunku ini...harap2 boleh terasa improve and kalau boleh dah tak nak pakai lens.

Alhamdulillah..saya memang berusaha nak baiki rabun..thats yang saya ambil vitamin caratomax ni...


6) PENGGUNA VIVIX




7) PENGGUNA MEALSHAKES





8) PENGGUNA GLA COMPLEX










0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories

Dikuasakan oleh Blogger.

Follow by Email

Jom kenal

Popular Posts

Jom borak

Pengunjung blog